Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Workshop 'Foto’s en video’s maken met uw iPad en tablet'

Foto’s en video’s maken met uw iPad en tablet
U leert foto’s en video’s te maken en foto’s te bewerken voor een beter resultaat en deze te mailen en op te slaanDe workshop bestaat uit twee woensdagochtenden op 17 en 24 april.

wat heeft u nodig
Voorkennis: voor alle workshops geldt dat u behoorlijk goed overweg moet kunnen met uw iPad of tablet. Neem uw apparatuur s.v.p. mee met volle accu. Heeft u een iPad, neem dan uw Apple ID en wachtwoord mee.
Heeft u een Samsung of ander merk tablet, neem dan uw Gmail-adres en het wachtwoord van uw Google-account mee.

Aanmelden voor de workshops: toegangskaarten zijn te koop bij de Klantenservice in de Bibliotheek, telefonisch 054151256, of via
U ontvangt dan via e-mail bericht over plaatsing. Vervolgens moet u de gereserveerde kaarten binnen 3 dagen afhalen.

Kosten:
€ 25,00 voor niet-leden van de Bibliotheek
€ 22,50 voor bibliotheekleden

de Bibliotheek Oldenzaal is een officieel leercentrum van de landelijke instantie Seniorweb; voor meer informatie kunt u bellen met de Bibliotheek Oldenzaal : 0541 512516 - vraag naar Benno Strengers
download hier de folder voor meer informatie en aanmelding