Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Krachtlab (4 t/m 7 jaar)

Op maandag 15 augustus organiseren we samen met Tetem Enschede en de Buitenschoolse Opvang De Ark de activiteit Krachtlab. Ontdek op spelende en experimenterende manier de kracht van water!

Wat gaan we vandaag doen?

Vandaag onderzoek je de eigenschappen en kracht van water door middel van het uitvoeren van proefjes. Je leert over de wereld om je heen door zélf te onderzoeken hoe bepaalde dingen werken en door te leren door te dóén. Je leert over bepaalde technieken, hoe die te gebruiken en hoe je ze in kunt zetten om een boodschap over te brengen.

Ontdek op spelende en experimenterende manier de kracht van water!

Deze activiteit vindt plaats bij BSO de Ark (Erve Medenboer 2, 7577 NG Oldenzaal) op 15 augustus van 10:00 tot 12:15 uur, met een korte pauze van 11:00 - 11:15. Kom vooral op de fiets naar BSO de Ark en neem gerust iets te drinken voor in de pauze mee.

Partners

We organiseren de activiteit Krachtlab in samenwerking met Tetem en Buitenschoolse Opvang De Ark. Extra leuk is dat we vandaag op bezoek zijn bij De Ark. Zo kun je ook eens bij een BSO komen kijken!

Zomerbieb 2022

Ben je op zoek naar iets leuks om te beleven deze zomer? Kom dan naar de Bibliotheek! Tussen 15 en 26 augustus organiseren we de zomerbieb bomvol allerlei leuke activiteiten, samen met verschillende organisaties uit Oldenzaal. Klik hier voor het hele programma van de Zomerbieb!

Datum maandag 15 augustus 2022
Tijd 10:00 tot 12:15 uur