Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Maak je eigen vlog! (8 t/m 12 jaar)

Een vlog is een dagboek op internet, waarbij het grootste deel van het dagboek bestaat uit videobeelden. Kom naar de Bibliotheek en leer je eigen vlogs maken!

Wat gaan we vandaag doen?

Vandaag kun je meedoen aan de activiteit Maak je eigen vlog. Dyonne, medewerkster van de Bibliotheek Oldenzaal, neemt je mee in het maken van je eigen vlog. Dit doe je op een tablet van de Bibliotheek.

Een vlog is een dagboek op internet, waarbij het grootste deel van het dagboek bestaat uit videobeelden. De vlog is een variant op het blog, waarbij de inhoud voornamelijk tekst is. Iemand die een vlog maakt, is een vlogger of vlogster. Kom naar de Bibliotheek en leer je eigen vlogs maken!

Aanmelden

Meedoen is gratis! In verband met een maximumaantal plekken willen we je wel vragen je even aan te melden. Dat kan via de button onderaan deze pagina. Kom vooral op de fiets en neem gerust iets te drinken voor tussendoor mee.

Zomerbieb 2022

Ben je op zoek naar iets leuks om te beleven deze zomer? Kom dan naar de Bibliotheek! Tussen 15 en 26 augustus organiseren we de Zomerbieb, bomvol met allerlei leuke activiteiten, samen met verschillende organisaties uit Oldenzaal. Bekijk hier het hele programma van de Zomerbieb!

Datum maandag 15 augustus 2022
Tijd 10:00 tot 11:30 uur