Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Maak je eigen tekenfilm! (8 t/m 12 jaar)

Vandaag leren we een digitaal flipboekje maken met de app Folioscope! In de app Folioscope kun je zelf tekenen en nieuwe 'bladzijden' toevoegen aan je eigen tekenfilm.  Maak de tekeningen op je eigen manier en maak je eigen animatiefilm!

Aanmelden

Meedoen aan deze activiteit is gratis. In verband met een maximumaantal plekken willen we je wel vragen je even aan te melden. Dat kan via de button onderaan deze pagina.

Deze activiteit vindt plaats op woensdag 17 augustus van 10:00 - 11:30 bij AvaTarz Klimbos, Hengelosestraat 230, 7562 PK Deurningen. Kom vooral op de fiets naar AvaTarz en neem gerust iets te drinken voor tussendoor mee.

Let op: we gaan tijdens de activiteit niet klimmen in het klimbos. Klimmen kan natuurlijk altijd na afloop! Daarvoor kun je reserveren via de website van AvaTarz.

Partners

We organiseren de activiteit Folioscope in samenwerking met Tetem en AvaTarz, waar we vandaag ook op bezoek zijn. Extra leuk want na afloop kun je een klimsessie reserveren en lekker gaan klimmen!

Zomerbieb 2022

Ben je op zoek naar iets leuks om te beleven deze zomer? Kom dan naar de Bibliotheek! Tussen 15 en 26 augustus organiseren we de Zomerbieb, bomvol met allerlei leuke activiteiten, samen met verschillende organisaties uit Oldenzaal. Bekijk hier het hele programma van de Zomerbieb!

Datum woensdag 17 augustus 2022
Tijd 10:00 tot 11:30 uur