Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Boekpresentatie Meijers transitie - Geert Christenhusz

Op vrijdag 16 september presenteert Geert Christenhusz zijn nieuwe boek 'Meijers transitie' in Bibliotheek Oldenzaal!

Meijers transitie

Paul Meijer; wat zegt een naam over de persoon die hem draagt? Meijer heeft daar zo zijn persoonlijke, ‘Meijeriaanse’ gedachten over. Gedachten in een wereld waarin letters en cijfers hun eigen leven leiden en de levens van medemensen zich afspelen tussen de regels van boeken, of in het museum van Meijers alter-ego Jacques Vandenbossche. Vervreemding is het waartoe dit alles leidt. Is ‘Meijer’ uiteindelijk slechts een naam, een woord?

Over Geert Christenhusz

Geert C.A.M. Christenhusz (1949) studeerde na zijn Gym-α-diploma (1968, Twents Carmelyceum te Oldenzaal), Schoolmuziek- B (1973, Twents Conservatorium te Enschede), een aanvullende cursus Cultuurgeschiedenis (1984, te Leiden), volgde colleges esthetica aan de UVA en studeerde vanaf 2016 Muziekwetenschappen aan de Universiteit Utrecht.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum vrijdag 16 september 2022