Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Cursus Digivitaler

Met het lesprogramma DigiVitaler maakt u kennis met digitale zorg en leert u er mee werken

Uw zorg en gezondheid kunt u steeds meer met uw computer, tablet of smartphone controleren en regelen. Dat noemen we digitale zorg. Digitale zorg is handig, omdat het u minder tijd kost en u uw gegevens altijd bij de hand heeft.

Het lesprogramma bestaat uit de behandeling van diverse portalen voor de digitale zorg. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld thuisarts.nl, apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiëntenportaal van de huisarts en het videoconsult.

Deze cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten waarin u in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding aan de slag gaat. De hierbij behorende data zijn: donderdagochtend 26 januari en 2 februari.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum donderdag 26 januari 2023