Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Belastingspreekuur

Mensen die hulp nodig hebben bij de digitale belastingaangifte of online toeslagen aanvragen, kunnen in maart en april terecht in de Bibliotheek aan de Ganzenmarkt. Samen met HUBA Oldenzaal biedt de Bibliotheek een belastingspreekuur ter onder- steuning bij de digitale aangifte of aanvraag van een toeslag. HUBA staat voor HUlp bij Belasting Aangifte. De service in de bibliotheek is gratis.

Afwisselend op dinsdag- en woensdagmiddag kunt u in de Bibliotheek gebruikmaken van het belastingspreekuur. Hiervoor geldt een vrije inloop.
Stel vragen over uw belastingaangifte, vraag advies, ook over huurtoeslag of zorgtoeslag.
Data: woensdag 6 maart, dinsdag 12 maart, woensdag 20 maart, dinsdag 26 maart, woensdag 3 april, dinsdag 9 april, woensdag 17 april, dinsdag 23 april, steeds van 13.30 tot 15.00 uur.

Afhankelijk van uw vraag moet u meenemen naar het spreekuur: DigiD gebruikersnaam en wachtwoord, jaaroverzichten van werkgevers, uitkeringsinstanties en banken, WOZ-beschikking, voorlopige aanslagen Inkomstenbelasting en Zorgverzekeringswet, rekeningen van aftrekbare kosten voor zorg en opleiding of de toekenning van huur en zorgtoeslag.