Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Fotoclub Oldenzaal exposeert

In de tentoonstelling- annex cursusruimte is vanaf maandag 18 maart t/m 26 april  de jaarlijkse clubexpositie van de Fotoclub Oldenzaal te zien. De bezoeker zal wederom verrast en geïnspireerd raken door de verschillende stijlen van fotografie.

Het is een gevarieerde expositie aangezien elk van de leden zijn eigen stijl heeft. Velen van hen hebben in 2018 deelgenomen aan de onderlinge clubwedstrijden, de Fotobond online wedstrijden ( zonder of met een bepaald thema ), de rayon - en online fotowedstrijden van de afdeling Twente van de Fotobond, de individuele - en de bondswedstrijd van de Fotobond ( Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie ).

De Fotoclub Oldenzaal is een actieve vereniging. Zie ook www.fcoldenzaal.nl. Nieuw is in 2019 dat leden buiten de gewone clubavonden zich naar keuze kunnen opgeven voor workshops: natuur/macro, portret, kunst, straat, sport, honden en architectuurfotografie. De leden kunnen zich op deze wijze nog specifieker bekwamen.

De expositie is vrij toegankelijk tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Oldenzaal:

maandag 9.00 tot 20.00 uur / dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur /  woensdag van 9.00 tot 20.00 uur / donderdag van 9.00 tot 13.00 uur / vrijdag 9.00 tot 20.00 uur / zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Let op: tijdens cursussen is de ruimte  helaas niet toegankelijk, informeer eventueel vooraf bij de Bibliotheek: 0541 512516