Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

expositie schilderijen Miriam Welberg

expositie  schilderijen Miriam Welberg

Van maandag 6 mei tot zaterdag 29 juni  exposeert Miriam Welberg haar abstracte schilderijen in onze expositieruimte op de eerste verdieping.
In haar schilderijen verwerkt ze veel verschillende materialen, zoals structuurpasta’s, ribbelkarton, marmermeel voor craquelé effect, gipsverband, stoffen etc.

Miriam: "Sinds 2015 heb ik met abstract schilderen mijn passie gevonden. Ik heb meerdere workshops gevolgd en daar veel geleerd. Ook nu nog ga ik regelmatig naar een schilderles en nog steeds leer ik daar nieuwe technieken en foefjes. Nadat ik een doek heb opgezet met verschillende materialen, gebruik ik acrylverf voor de kleuren. Alle doeken zijn voorzien van een vernislaag en zijn voorzien van een baklijst, passend bij de kleuren van het schilderij. Een aantal schilderijen zijn op 3D doek gemaakt en die kunnen zonder lijst worden opgehangen.
Als ik aan het schilderen ben, vergeet ik alles om me heen en kom ik helemaal bij mezelf, heerlijk!"

De expositie is vrij toegankelijk tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Oldenzaal:

Let op: tijdens cursussen is de ruimte  helaas niet toegankelijk, informeer eventueel vooraf bij de Bibliotheek: 0541 512516