Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

(G)ouden tijden
Autobiografisch schrijven

Schrijven over je eigen leven is bevrijdend, geeft inzicht en energie en is vaak ook gewoon heel erg leuk. Tijdens deze workshop leer je aan de hand van creatieve schrijfopdrachten samenhang ontdekken met verschillende episodes in je leven.

Autobiografisch schrijven

De cursus is onder voorbehoud van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus..

Volg je pen en laat je verrassen. Schrijven over je eigen leven is bevrijdend, geeft inzicht en energie en is vaak ook gewoon heel erg leuk!

Al schrijvend ontdek je vergeten herinneringen en krijg je een andere, vaak verrassende kijk op je levensverhaal, dat je dacht zo goed te kennen. De mogelijkheid tot voorlezen en het luisteren naar de verhalen van anderen in een veilige sfeer wordt door cursisten als heel bijzonder ervaren. De creatieve schrijfopdrachten helpen je afstand te nemen van je levensverhaal, waardoor je de samenhang kunt gaan ontdekken tussen de verschillende episoden van je leven. Zoals een vogel boven een landschap vliegt en ziet hoe alles met elkaar verbonden is.

Laat je verrassen: iedereen kan het! Je verhaal is goed zoals het is.
 Je pen weet de weg...

Aanmelden

Let op: de workshop is samengevoegd met de groep in de Bibliotheek Hengelo. Kijk hier voor de data in Hengelo.

Dorine Berkhout, biografisch coach en autobiografisch schrijfcoach verzorgt deze cursus. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van drie uur.

Data: 10 september, 17 september, 24 september, 1 oktober en 8 oktober.

Het kost 75 euro.

Voor meer informatie en om je aan te melden kan je contact opnemen met Dorine. Je kan mailen naar: . Of bellen 06-26921535

(G)ouden tijden

Dit najaar genieten we van de (g)ouden tijden en kijken we naar de toekomst.

De Bibliotheek aan de Ganzenmarkt behoort inmiddels tot het Oldenzaalse erfgoed. Eind dit jaar gaan we afscheid nemen van deze plek en maken we een nieuwe start in een gloednieuwe bibliotheek in winkelcentrum De Vijfhoek.

Kijk hier voor het complete programma van activiteiten in het thema (g)ouden tijden.