Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

JobOn training: Jouw top CV

Jouw CV is vast in grote lijnen klaar. Maar bekijk jij hem elke keer weer kritisch en pas jij hem op elke vacature aan? Want zo is de kans groter dat jij wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens deze online training leer je hoe je jouw basis CV simpel kunt aanpassen aan een vacature.

Wat gaan we doen?

We beginnen deze online training met een kennismaking. Daarna bespreken we de belangrijkste onderdelen van het CV en geven we tips over indeling, lay-out en inhoud. Door naar vacatures te kijken en de gevraagde vaardigheden te benoemen ontdek je hoe je dit kunt aanpassen in jouw eigen CV.

Tijdens de training werken alle deelnemers samen en helpen elkaar de CV voor iedere vacature op maat te maken. Je ontmoet zo gelijk andere werkzoekenden uit de regio Twente en kunt direct je lokale netwerk vergroten.

Let op: neem je meest recente CV mee!

Aanmelden en kosten

Het sollicitatiespreekuur is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten

Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaarsprogramma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over hoe je LinkedIn kunt inzetten, hoe je jouw eigen netwerk gebruikt, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens sollicitatiegesprekken.

Bekijk hier alle activiteiten

Datum vrijdag 29 oktober 2021