Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Training: LinkedIn voor beginners

Hoe haal je meer rendement uit LinkedIn? In deze online training leer je de belangrijkste tips & trucs. De training is geschikt voor iedereen die LinkedIn proactief wil inzetten: een optimaal LinkedIn-profiel, effectiever netwerken en nieuwe opdrachtgevers of werkgevers vinden.

De training wordt gegeven door Alwin Zandvoort van A-cademy. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:

• Hoe creëer je een perfect LinkedIn-profiel?
  • De do’s en don’ts van LinkedIn
  • Hoe kun je jouw kennis en expertise extra benadrukken?
  • Gevonden worden door nieuwe werkgevers of opdrachtgevers: waar letten beslissers op?
  • Hoe bouw je een online community op?
  • Effectief netwerken met LinkedIn
  • Welke content maakt jou onderscheidend?

Aanmelden en kosten

Het sollicitatiespreekuur is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten

Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaarsprogramma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over hoe je LinkedIn kunt inzetten, hoe je jouw eigen netwerk gebruikt, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens sollicitatiegesprekken.

Bekijk hier alle activiteiten

Datum vrijdag 15 oktober 2021