Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Samen aan de slag: netwerken

Wat gaan we doen?

Tijdens deze meet-up krijgen deelnemers de gelegenheid om te leren hoe ze effectief kunnen netwerken, nieuwe contacten kunnen leggen en bestaande relaties kunnen versterken. Ze krijgen praktische tips over hoe ze zichzelf kunnen presenteren, authentieke verbindingen kunnen opbouwen en waardevolle kansen kunnen benutten.

Trainer en inspirator Pieter Vermeer weet als geen ander wat netwerken kan doen voor je. Laat je verrassen door inzichten, tips en uitdagingen en haal eruit wat erin zit!

Stappen zetten in jouw loopbaan?

Een groot aantal bibliotheken in Overijssel & Gelderland biedt in samenwerking met Stichting JobOn een compleet najaar programma aan, exclusief voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar loopbaan in Oost-Nederland. Het aanbod vindt wekelijks plaats in de periode van 13 september t/m 24 november 2023.

We bieden je een aanbod van 11 online workshops, inspiratiesessies en spreekuren en 1 live workshop in de bibliotheek. Alle activiteiten zijn interactief, duren maximaal 2 uur en worden begeleid door enthousiaste sprekers, trainers en coaches vanuit JobOn.

Ontwikkel jezelf en meld je aan, deelnemen is kosteloos! Bekijk alle activiteiten.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum woensdag 20 september 2023