Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Word lid in de openingsweek

Feest
Word lid in de openingsweek

Word lid tijdens de openingsweek en geef een draai aan het cadeaurad. Je maakt dan kans op een gratis jaarabonnement of één van de vele andere prijzen.

Feest in de Bibliotheek Oldenzaal

Een abonnement van de Bibliotheek biedt eindeloos lees-, kijk- en luisterplezier. De Bibliotheek heeft een uitgebreide collectie voor jong en oud. Van kookboeken, romans tot waargebeurde verhalen en van kranten en tijdschriften tot luisterboeken. Daarnaast heb je ook nog eens toegang tot e-books voor op je tablet, e-reader of smartphone. De Bibliotheek biedt meer dan alleen collectie. Je kan ook deelnemen aan een van de vele activiteiten die we organiseren.

De Bibliotheek Oldenzaal heet u graag welkom in de openingsweek en natuurlijk als nieuw lid!

Geef een draai aan het cadeaurad!

Tijdens de openingsweek van de Bibliotheek Oldenzaal wordt lid worden van de Bibliotheek nog leuker. Je mag een draai geven aan het cadeaurad.

Hiermee maak je kans op een gratis jaarabonnement ter waarde van 51 euro of één van de vele andere prijzen!

Kinderen zijn gratis lid

Wist je dat kinderen tot 18 jaar gratis lid kunnen worden van de Bibliotheek? We hebben een uitgebreide jeugdcollectie en vele toffe jeugdactiviteiten voor zowel de kleintjes als de tieners. Uiteraard mogen ook kinderen een draai aan het cadeaurad geven!

Feestelijke openingsweek

In december hebben we in Oldenzaal wat te vieren. De Bibliotheek Oldenzaal opent de deuren van haar compleet vernieuwde locatie in het winkelcentrum ‘In Den Vijfhoek’!

Uiteraard willen wij deze aangelegenheid niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom vieren we feest volgens de op dat moment geldende corona-maatregelen. Ben je benieuwd naar het programma dat plaatsvindt in de bibliotheek? Kijk hier voor het complete overzicht van de activiteiten tijdens de  feestelijke openingsweek. Deze duurt van maandag 7 december t/m zaterdag 12 december.