Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

QR speurtocht - ontdek de bieb!

Feest
QR speurtocht - ontdek de bieb!

Ga op speurtocht in de nieuwe Bibliotheek Oldenzaal, vind alle verstopte QR-codes, scan deze met de tablet en beantwoord alle vragen! Lever hierna je oplossing in en maak kans op één van de drie prijzen.

Speuren in de nieuwe Bibliotheek

Ben jij een echte speurneus en ben jij benieuwd hoe de nieuwe Bibliotheek eruitziet? Kom dan naar de Bibliotheek en doe mee! Al speurend ontdek je de nieuwe Bibliotheek en ga je op zoek naar de antwoorden op de vragen. Ook maak je kennis met onze boekenwurm en zijn vriendjes. Zij leiden jou graag rond.

Dit is geen gewone speurtocht... Je krijgt namelijk een tablet om de QR-codes te zoeken en te scannen.

Heb jij de speurtocht helemaal opgelost? Uit alle juiste ingeleverde oplossingen worden op woensdag 6 januari drie winnaars getrokken.

Neem je broertjes, zusjes en vriendjes mee want deze speurtocht is ook leuk om samen te doen.

Haal je QR speurtocht op

Tijdens openingstijden van de Bibliotheek kan je heel december bij de klantenservice de speciale QR-speurtocht ophalen. Je hoeft je niet online aan te melden.

Het is gratis en voor alle kinderen vanaf 8 jaar. Deze speurtocht doe je samen met een volwassenen. Dus neem je vader, moeder, opa, oma of buurman mee.

Feestelijke openingsweek

In december hebben we in Oldenzaal wat te vieren. De Bibliotheek Oldenzaal opent de deuren van haar compleet vernieuwde locatie in het winkelcentrum ‘In Den Vijfhoek’!

Uiteraard willen wij deze aangelegenheid niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom vieren we feest volgens de op dat moment geldende corona-maatregelen. Ben je benieuwd naar het programma dat plaatsvindt in de bibliotheek? Kijk hier voor het complete overzicht van de activiteiten tijdens de  feestelijke openingsweek. Deze duurt van maandag 7 december t/m zaterdag 12 december.