Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Geannuleerd: Visionboard maken: van droom naar doel

Geannuleerd: Me-time! Een ontspannende activiteit waarbij je mag scheuren, knippen en plakken. Je gaat heerlijk aan de slag met oude tijdschriften.

Dromen over jouw ideale leven is heerlijk. Maar hoe zorg je ervoor dat je dromen werkelijkheid worden? Met een visionboard breng jij jouw dromen, wensen, doelen en verlangens in kaart. Beelden hebben een sterke invloed op ons onderbewustzijn. Door plaatjes en quotes te verzamelen worden je verlangens tastbaar. En komen ze sneller in jouw realiteit. Wat vind jij écht belangrijk in je leven? Gezondheid, relaties, geld, of…?

Waar wil jij je op gaan focussen? Waar sta je nu? En hoe ziet jouw leven eruit wanneer jij jouw droomleven leeft? Onder begeleiding maak jij contact met jouw wensen. Voel je vrij om ook eigen foto’s mee te nemen. En uiteraard mag jij je visionboard versieren. Deze workshop zit vol tips & tricks over hoe jij om kunt gaan met belemmerende overtuigingen. Zodat jij je vrijer voelt en weet hoe jij je doelen tastbaar kunt maken. Hang je visionboard in het zicht. Kijk er dagelijks naar. En realiseer je dromen!

De workshop Visonboard is geannuleerd. Je kunt je niet meer aanmelden.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum donderdag 14 oktober 2021