Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Inspiratieavond: Deze vrouwen realiseerden hun droom!

Binnen het thema ‘Dromen’ willen we je graag inspireren met aansprekende voorbeelden van vrouwen die zijn gaan doen wat ze écht leuk vonden. Ontmoet een schrijfster en een vlogster en vraag ze alles wat je maar wilt!

Wendy Eerland schreef twee thrillers die inmiddels zijn gepubliceerd en Eline de Vries ontwikkelt als vlogster een heel platform voor de truckerswereld. Laat je inspireren door hun verhalen en vraag ze alles wat je maar wilt!

Over Eline en Wendy

Eline de Vries (34) is stoer, eigenwijs en tot op het bot gedreven om de heersende vooroordelen over de chauffeurswereld te ontkrachten. En dat lukt haar supergoed via haar platform #itsmydrive op Instagram en vlogs op YouTube. Niet alleen rijdt ze zelf in de grootste vrachtwagens, maar streeft er ook naar om het leven van chauffeurs onderweg te verbeteren. Tevens runt ze een (web-)winkel met een eigen merchandiselijn.

Wendy Eerland (43)  schreef, naast het draaiende houden van haar gezin met vier kinderen, gewoon even twee superspannende thrillers. Ontploffingsgevaar en De zelfpers hebben de intrigerende Samantha als hoofdpersoon. Wendy kan je alles vertellen over het schrijven van een verhaal en hoe zij dit gepubliceerd kreeg.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum donderdag 21 oktober 2021