Direct naar de inhoud
Resultaten 1 - 10 van 26
Letter voor Letter - Meet & Greet

Met Rene Karst en Carola Smit

Ontmoet Rene Karst en Carola Smit en laat een cd signeren. Als extraatje zullen ze ook twee liedjes zingen.

Letter voor Letter - Concert

Met Rene Karst en Carola Smit

Luister en zing mee met de mooiste Nederlandstalige liedjes, gezongen door René Karst en Carola Smit.

ArcheoHotspot pop-up

(G)ouden tijden

Maak kennis met het werk van een archeoloog en doe mee. Je helpt mee met écht archeologisch onderzoek door mee te puzzelen, sorteren en te determineren van opgravingen uit onze eigen omgeving.

Autobiografisch schrijven

(G)ouden tijden

Schrijven over je eigen leven is bevrijdend, geeft inzicht en energie en is vaak ook gewoon heel erg leuk. Tijdens deze workshop leer je aan de hand van creatieve schrijfopdrachten samenhang ontdekken met verschillende episodes in je leven. 

Pröttel of pronk

(G)ouden tijden

Heb jij ook al jaren lang iets in huis staan en heb je geen idee of het nu echte pröttel of pronk is? Neem het mee en laat een expert beoordelen.

Rebelse kunstenaars

(G)ouden tijden

In deze boeiende lezing wordt aan de hand van het werk van diverse rebelse kunstenaars de ontwikkeling van de conceptuele kunst getoond. 

Tijdens het "Opruim"spreekuur kan je vrijblijvend kennismaken en ontdekken op welke manier Nicole Roord als Professional Organizer jou kan helpen om je leven meer orde en rust te geven. 

Al die familieverhalen, je zou er een boek van moeten maken

Je kent ze vast wel die verhalen van je vader of moeder, oma, tante. Je zou van alle verhalen wel een  boek willen maken. Maar hoe doe je dat eigenlijk? In deze workshops leer je hoe je dat kan aanpakken.

Voorlezen aan de voorleeshond

Kinderboekenweek

Het is driedubbel feest in de Bibliotheek Oldenzaal omdat het bijna dierendag is, de Kinderboekenweek is begonnen én we hebben een échte voorleeshond in de bieb! Zoek je favoriete boek uit en lees voor aan deze bijzondere voorleeshond. 

Archeologie voor beginners - prehistorisch kleien

(G)ouden tijden

Altijd al meer willen weten over archeologie? Dit is je kans! Onder begeleiding van een archeoloog ontdek je wat archeologie precies is en hoe dat in zijn werk gaat als ze een opgraving doen. Je mag ook zelf aan de slag met het sorteren en puzzelen van echte archeologische vondsten én een prehistorisch potje kleien!