Direct naar de inhoud
Resultaten 1 - 8 van 8
ArcheoHotspot pop-up

(G)ouden tijden

Maak kennis met het werk van een archeoloog en doe mee. Je helpt mee met écht archeologisch onderzoek door mee te puzzelen, sorteren en te determineren van opgravingen uit onze eigen omgeving.

Mens in de kunst

(G)ouden tijden

GEANNULEERD Tijdens deze fascinerende cursus kunstgeschiedenis worden in vier lessen  belangrijke kunstenaars en stromingen onder de loep genomen en zult u zien hoe en waarom de ontwikkeling in de weergave van het portret en het menselijk lichaam in de loop van de twintigste eeuw veranderd is.

Vertelclub Zuleika

GEANNULEERD Prikkel en gebruik je fantasie! Kom bij onze vertelclub en ga actief aan de slag met het maken en vertellen van prachtige verhalen.

Judith Koelemeijer

Nederland Leest

In november gaat heel Nederland met elkaar in gesprek in de bibliotheek over één boek. Dit jaar is dat Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer. Online kan je in gesprek met Judith Koelemeijer zelf!

Meet & Greet FC Twente E-sporters

Week van de mediawijsheid

GEANNULEERD Kom samen met je ouders kennis maken met de E-sporters van FC Twente, speel een potje FIFA en vraag ze het hemd van het lijf over allerlei aspecten van gaming.

Stadstour (g)ouden tijden

(G)ouden tijden

GEANNULEERD Een stadswacht met een lantaarn neemt je mee op ontdekkingstocht naar de (g)oude tijden van Oldenzaal. We starten bij de oude bieb en eindigen bij de nieuwe bieb. Je ontdekt plaatsen die je overdag nog nooit gezien hebt!

GEANNULEERD Tijdens het "Opruim"spreekuur kan je vrijblijvend kennismaken en ontdekken op welke manier Nicole Roord als Professional Organizer jou kan helpen om je leven meer orde en rust te geven. 

Archeologie voor beginners - prehistorisch kleien

(G)ouden tijden

Altijd al meer willen weten over archeologie? Dit is je kans! Onder begeleiding van een archeoloog ontdek je wat archeologie precies is en hoe dat in zijn werk gaat als ze een opgraving doen. Je mag ook zelf aan de slag met het sorteren en puzzelen van echte archeologische vondsten én een prehistorisch potje kleien!