appMet de  app 'Bibliotheek Wise' regelt u alle belangrijke bibliotheekzaken gemakkelijk op uw smartphone of tablet. 

wat kunt u met de app?

Met de app 'Bibliotheek Wise' kunt u overal gebruik maken van onze bibliotheekdiensten, zoals:

‘Wat heb ik thuis?’ Bekijk welke materialen u thuis hebt en wanneer u ze moet inleveren.
‘Verlengen’: verleng eenvoudig de materialen die u thuis heeft;
'Verlengen voor iemand anders met dezelfde inlog': gebruik hiertoe de functie 'Relaties'via het menu ( of laat dit instellen via de Klantenservice in de Bibliotheek)
‘Zoeken in de catalogus’: doorzoek onze volledige collectie;
‘Reserveren en aanvragen’: heeft u een titel gevonden, dan kunt u deze direct reserveren of aanvragen uit een andere bibliotheek;
‘Alle aanwinsten’ en ‘lees of luisteradvies’: bekijk onze aanwinsten en laat u op ideeën brengen met persoonlijk lees- en luisteradviezen;
‘Inbox’ en berichten: ontvang de laatste bibliotheekberichten in uw eigen inbox en krijg onder andere meldingen over reserveringen die klaarliggen of materialen die u weer moet inleveren.

hoe werkt het?

wise appKlik hier voor een online uitleg en download van de app 'Bibliotheek Wise' voor iOS of Android.

Wanneer u de app voor het eerst opent, dient u eenmalig via de plaatsnamenlijst Bibliotheek Oldenzaal te selecteren. Daarna kunt u met uw reguliere gebruikersnaam of pasnummer en wachtwoord inloggen.

De app 'Bibliotheek Wise' is gemaakt door de leverancier van ons eigen bibliotheeksysteem. Om de bibliotheekzaken te regelen via de app dient u dan ook de app 'Bibliotheek Wise' te gebruiken.
U herkent de app aan het icoon zoals hiernaast afgebeeld.