Word donateur

We hebben grote plannen. We staan voor een leven lang leren. We willen alle Oldenzalers helpen het beste uit zichzelf te halen. Door te lezen, te leren, te ontmoeten en inspireren.

We zetten ons in voor mediawijsheid en taalvaardigheid op de scholen van Oldenzaal. We pakken samen met onze partners laaggeletterdheid en digitale zelfredzaamheid aan. En natuurlijk zijn we dé plek voor persoonlijke ontwikkeling in de stad.

Kortom, De Bibliotheek is allang niet meer alleen een plek om boeken te lenen. Steeds meer van onze inzet richt zich op het ontwikkelen van maatschappelijke en educatieve programma’s. We zijn goed op weg, maar willen verder uitbreiden en professionaliseren. Alle extra inkomsten zijn daarom van harte welkom.

Wil jij iets extra’s doen? Hier lees je hoe je kunt doneren.

Doneren

Elke donatie stellen we zeer op prijs! Je kunt jouw donatie overmaken aan:

Stichting Bibliotheek Oldenzaal
IBAN: NL67RABO0337373191
Onder vermelding van: Gift.

Als bedrijf de Bibliotheek ondersteunen? Kijk dan hier.

BelastingvoordeelDaargeefjeom RGB vierkant 300x300

De Bibliotheek is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) met de toevoeging ‘cultuur’. Een gift aan de Bibliotheek is daarmee aftrekbaar van je jaarlijkse belastingen. Daarnaast hoeft de Bibliotheek op basis van deze ANBI status geen erfbelasting of schenkbelasting te betalen

Lees hier meer over onze ANBI-status