Word nu lid van de bibliotheek

Nog geen lid van de Bibliotheek? Word nú online lid en betaal via Ideal. Tot 18 jaar is het abonnement GRATIS!

vanaf 18 jaar

lidworden18plusHeeft u een leuk boek, een interessante dvd of een cd in onze catalogus of collectie gezien, maar bent u nog geen lid van de Bibliotheek? U kunt nú lid worden en direct uw favoriet reserveren!
De volgende keer dat u in de Bibliotheek komt, ontvangt u uw pas en liggen de gereserveerde materialen voor u klaar!

Naar inschrijven en betalen via iDeal

nog geen 18 jaar? Word dan gratis lid!

lidworden18minTót 18 jaar kun je gratis (ook online) lid worden. Je moet dan nog wel even naar de Bibliotheek om je pasje op te halen, voordat je boeken kunt reserveren of lenen. Vul het formulier in en wij zorgen dat je pasje klaar ligt.

Naar het inschrijfformulier

Denk eraan dat je eigen legitimatie of je ouder(s) met legitimatie meeneemt naar de Bibliotheek wanneer je je pasje komt ophalen?